1.       Om de verwerking van alle wedstrijdgegevens beter te laten verlopen werd in 2016 het online wedstrijdblad gelanceerd .

2.       Iedere kapitein heeft een gebruikersnaam en een paswoord gekregen .Hiermee verkrijgt men toegang tot het wedstrijdbeheer van uw Team .Inloggen gebeurt via de DFK website WWW.DFK.BE .

3.       In wedstrijd beheer kan u blanco wedstrijdblad afdrukken , uw wedstrijdblad digitaal invullen en bevestigen van de uitslag van uw team .

4.       De kapitein van de thuisploeg is verantwoordelijk voor het online invullen van het wedstrijdblad .De kapitein van de bezoekende ploeg is verantwoordelijk voor het bevestigen van de uitslag  .

5.       Vanaf 2 September 2016 is het invullen van het online wedstrijdblad en bevestigen van de resultaten verplicht voor alle wedstrijden die gespeeld worden binnen de DFK .Elke kapitein dient zijn wedstrijdblad voor Zaterdag 24.00 H online in te vullen , de kapitein van de tegenpartij dient te bevestigen voor  zondag 24.00 H .

 

6.    OPGELET!!!

        Indien je het wedstrijdformulier met een GSM/Tablet via 3G/4G bevestigt, kan het zijn dat de bevestiging door slechte ontvangst mislukt is daarom gelieve steeds de bevestiging controleren.Om zeker te zijn dat de bevestiging gelukt is kan de teamleader nogmaals de pagina 'Wedstrijdbeheer' kunnen laden. De bevestigde wedstrijd mag dan NIET meer tussen die lijst staan(behalve als er op TOON ALLE WEDSTRIJDEN geklikt wordt) Indien de wedstrijd nog WEL tussen de lijst van het wedstrijdbeheer staat, is de bevestiging mislukt.